În perioada 18-24 noiembrie este Săptămâna conștientizării rezistenței la antimicrobiene, World Antimicrobial Awareness Week, inițiată de Organizația Mondială a Sănătății și vrem sa o apreciem și noi cum se cuvine.
WAAW

În ultimii ani AGMVR s-a implicat activ în creșterea gradului de conștientizare a rezistenței la antimicrobiene prin susținerea acțiunilor rețelelor tematice care disemineaza soluții inovative de gestionare a rezistenței la antimicrobiene la animalele de ferma.

Medicii veterinari din România se implica activ în reducerea consumului de antibiotice la animale prin promovarea și aplicarea celor mai bune măsuri de profilaxie și prin asigurarea bunăstării animalelor.
AGMVR susține inițiativa Organizației Mondiale a Sanatatii de conștientizare a rezistenței la antimicrobiene (World Antimicrobial Awareness Week) care va avea loc în perioada 18-24 noiembrie.

Urmati link-urile pentru a descoperii mai multe despre implicarea medicilor veterinari din România în conştientizarea rezistenţei la antimicrobiene (link 1) și acțiunile derulate de AGMVR în acest sens (link 2)

Descarca invitația la eveniment aici.