Federația Veterinarilor din Europa (FVE), fondată în 1975, este o organizație “umbrelă” a organizațiilor veterinare din Europa. FVE reprezintă la nivel internațional interesele a 47 de organizații veterinare din 40 de țări europene și include patru secțiuni, fiecare reprezentând un grup cheie în cadrul profesiunii medicale veterinare. Împreună cu membrii săi, FVE își propune să sprijine medicii veterinari în desfășurarea atribuțiunilor profesionale la cel mai înalt standard.

MSD Animal Health și FVE anunță cu mândrie că, în semn de apreciere pentru studenții din domeniul medical veterinar, lansează și în acest an un program prin care își propun furnizarea de burse în valoare individuală de 5.000 USD, însumând un cuantum total de 180 000 USD, care vor fi acordate unui număr de 36 de studenți din Europa, anul II sau III de studii (candidații trebuie să își desfășoare studiile în cadrul unei instituții de învățământ medical veterinar acreditată EAEVE). Scopul acestui grant este acela de a contribui la îmbunătățirea experienței lor academice ținând cont de merite și rezultatele obținute, cu o oarecare considerație asupra situației financiare individuale.

Condițiile de eligibilitate, precum și toate datele privind calendarul de înscriere sunt disponibile pe site-ul oficial al FVE (https://www.fve.org) sau direct accesând link-ul de mai jos:

https://www.fve.org/cms/wp-content/uploads/MSD-FVE-Scholarship-Announcement-2019.pdf

Mult succes!