Stimați colegi,

 

Vă adresez invitația de a participa la o nouă ediție a Forumului Practica Veterinară.ro, care se va desfășura în data de 19 Noiembrie 2021, în format online.

Evenimentul va avea tema „Actualități În Medicina De Urgență A Animalelor de Companie” și va dezbate subiecte de un real interes în practica medicală veterinară actuală, precum: abordarea pacientului în urgențe, managementul durerii în urgențe, diagnosticul și managementul dispneei, managementul terapeutic în urgențele chirurgicale ortopedice, abdomenul acut chirurgical.

Prin abordarea acestor domenii de interes din specialitatea noastră, forumul își propune un cadru științific și academic larg care oferă atât oportunități de participare activă la sesiunile de conferință cât și o colaborare multidisciplinară facilă în practica medicală veterinară. 

Așadar, vă așteptăm pe 19 Noiembrie 2021 în mediul online, pentru a dezbate împreună cele mai indicate proceduri medicale și tratamente din medicina veterinară de urgență a animalelor de companie.

Cu deosebită consideraţie,
Prof. Univ. Dr. Mario Codreanu


Speakeri:

 

Eveniment organizat cu sprijinul Asociației Generale a Medicilor Veterinari din România și al Facultății de Medicină Veterinară București

Află detalii aici:
E-mail: evenimente@medichub.ro
Telefon: 0758012326