Inscrieri

INSCRIERILE LA CONGRES se fac la filialele AGMVR şi la Secretariatul Asociaţiei Generale, prin completarea Formularului nominal de înscriere (vezi pdf ataşat), plata taxei de participare şi în funcţie de opţiuni - plata contribuţiei pentru masa festivă.

După efectuarea plăţilor şi completarea Formularului de înscriere descărcat, acesta se va transmite la Secretariatul AGMVR prin e-mail: agmvr@yahoo.ro  sau  agmvro@gmail.com

TAXA DE PARTICIPARE350 lei - până la 31 iulie 2017  şi  450 lei - până la 15 septembrie 2017.

Taxa asigură primirea ecusonului personal de identificare - pentru a avea acces la toate lucrările şi activităţile Congresului -, a unei genţi/rucsac cu Programul în detaliu al Congresului, Volumul cu rezumatele lucrărilor ştiinţifice, Atestatul de participare cu atribuirea a 50 de puncte, diverse materiale informative ş.a.

Contribuţia pentru  MASA  FESTIVĂ  este de 200 lei /persoană. Locurile sunt limitate şi sunt atribuite în ordinea înscrierilor.

DISCOUNT-URI:     

Autorii principali ai lucrărilor ştiinţifice, aprobate de Comitetul ştiinţific al Congresului, beneficiază de reducere de 50 % a taxei de participare.   

Medicii veterinari pensionari – membri ai AGMVR şi studenţii în Medicina Veterinară, sunt scutiţi de plata taxei de participare. 

Aceştia vor fi înregistraţi prin completarea aceluiaşi Formular de înscriere, fără plata taxei de participare şi în funcţie de opţiuni, cu plata contribuţiei pentru masa festivă.

MODALITĂŢI DE PLATĂ:

Taxa de participare şi contribuţia pentru masa festivă se pot achita:

- în numerar: la filialele AGMVR şi la Secretariatul Asociaţiei Generale sau

prin Bancă, în contul curent al AGMVR (CIF: 4316201) - IBAN: RO26 RZBR 0000 0600 0066 7285 deschis la Raiffeisen-Bank S.M.B., specificând în ordinele de plată: expeditorul şi ce reprezintă fiecare sumă.

 
 
Copyright © AGMVR - Splaiul Independentei 105, sector 5, 050097 Bucuresti, Romania
Tel./Fax: 004 021 319 4493; e-mail: agmvr@digicom.ro; agmvr@yahoo.ro
Powered by Rosmof.ro